Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

A Thera Band gumiszalag arany színben bearanyozza a napodat!

A Thera Band gumiszalag arany árnyalatban nem azért olyan ragyogó színű, mert a gyártó a szemeknek kíván kedveskedni, bár nyilván ez sem egy utolsó szempont.

 

A színskála tagjai a szalagok erősségét jelölik. A rugalmas ellenállásban rengeteg fantázia lapul, amit nagyon hamar felfedezett a cég. A hetvenes években pontosan ilyen természetes latexből, gumiból készülő alternatívákkal rukkoltak elő. A siker persze nem váratott magára. A tudományos kutatások nem egyszer vették górcső alá, hogy mi megy végbe akkor a szervezetben, amikor a kötél hatására stimulálódnak az izmok. Mivel roppant erőteljes, mégis komplex élményről van szó, így nem meglepő, hogy orvosilag bizonyítható módon az izomzat növelhető, erősíthető, definiálható - a tökéletesen végrehajtott gyakorlatoknak, és a prémium minőséget képviselő kellékeknek hála. Vagyis, ha minden külső körülményről gondoskodsz, akkor senki sem állhatja utadat a célig: az egészséges, izmos, tónusos megjelenésig. Mindegy, hogy trx, funkcionális tréning vagy pilates, a lényeg a mozgás, az izmok, ízületek mozgatása. A Thera Band nemcsak a sportolók, rendszeresen edzők életében játszik főszerepet - a kiegészítőin keresztül. A rehabilitáció területét sem hagyja érintetlenül a vállalat képviselte maximalizmus. A termékek hozzájárulhatnak a gyorsabb és eredményesebb felépüléshez.

A Thera Band gumiszalag arany árnyalatban nem hiányozhat a kezed ügyéből!

Ha készen állsz a kihívásra, ha úgy érzed, hogy megérett az idő a váltásra, akkor a Thera Band kellékeiben biztos, hogy nem fogsz csalódni. A megbízhatóságnak hála stabil alapokra építheted edzéseidet, vagy éppen regenerációdat, igényeidnek megfelelően.