Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

Kedves Vásárlónk!

Örülünk, hogy erre az oldalra látogattál, mert akkor biztosan érdekelnek és használod is az általunk forgalmazott termékeket.

Megszeretnénk jutalmazni vásárlásodat, ezért kidolgoztuk a TheraBand.hu hűségpont rendszerét, mellyel a cégünk iránt hűséges vásárlóink költségeit szeretnénk csökkenteni úgy, hogy a költéseket hűségpontokkal jutalmazzuk.

A gyűjtött hűségpontokkal csökkentheted a teljes vásárlásod összegét!

A TheraBand.hu hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:

  1. Ki veheti igénybe? (Regisztrált vásárlók)

A hűségpontokat csak a oldalon regisztrált vásárlóinknak tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni és felhasználni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos, e-mailes vagy személyes rendelés esetén nem írunk jóvá hűségpontot. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

  1. Hogyan lehet hűségpontokat gyűjteni? (Online vásárlással)

Minden, a weboldalon vásárolt termék után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is lehet használni vagy tovább lehet gyűjteni. A pontokat teljes és akciós termékekre is be lehet váltani. A szállítási költség után nem jár pont.

  1. Meddig használhatóak fel a hűségpontok? (1 év)

A hűségpontokat 1 évig (365 napig) lehet felhasználni. A pontokat a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. 1 év után a fel nem használt pontok törlődnek. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

Példa: 2019.Február 14.-én vásárlás után 100 hűségpont íródik jóvá az egyenlegemen. 2020.Február 13.-án az évközi vásárlásaim után, már 1430 hűségpontot gyűjtöttem, aznapi újabb vásárlásom után újabb 100 hűségpontot kapok, így már 1530 hűségpontom van, DE 2019. február 15.-én, már csak 1430 hűségpontom lesz, hiszen 2019 február 14.-i jóváírásom 1 év után lejárt.

  1. Mennyi a hűségpontok értéke? (100Ft >> 1p = 5FT)

Minden a webshopunkban elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá. Egyes akció keretén belül több pont is gyűjthető, erről a hírlevelünkben, Facebook oldalunkon és az adott termék oldalán adunk tájékoztatást.

1 pont értéke 5Ft, tehát például 100 pont beváltása 500 Ft kedvezményt jelent beváltásnál.

Fontos, hűségpontokat 100 forintként írjuk jóvá, de időnként változhat ennek mértéke. Javasoljuk, hogy figyelje akciónkat, ezért is érdemes feliratkozni és elolvasni hírleveleinket!

  1. Hogyan lehet beváltani a hűségpontjaimat és hol találom az egyenlegemet? (Belépés – Fiókom menüpont alatt)

Webáruházunk rendszere a hűségpontokat automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután megtörtént a vásárolt termék kifizetése. A vásárlások után a pontok összeadódnak, amit részben vagy egészben, éven belül bármikor fel lehet használni. A hűségpontok egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM menüpont alatt lehet tájékozódni.

A hűségpontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉSI MÓD menüpont alatt lehet beváltani.

A rendszer automatikusan levonja a vásárlás összegéből a megadott darabszámú hűségpontnak megfelelő összeget.

 

Ne feledd! Iratkozz fel hírlevelünkre és olvasd rendszeresen, mert tájékoztatást kaphatsz akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményével!

Regisztrálj ITT 

Vagy lépj be ITT 

Jó hűségpont gyűjtést kívánunk!

 

TheraBand.hu csapata

Loading...