Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

Öt az egyben masszázs henger?

Az instant megoldások világát éljük. Kávéban roppant népszerű a három az egyben alternatíva, ami sok szempontból praktikusabb a hagyományos fekete főzésénél. 

 

S hogy hogy jön ez ide? A masszázs henger világa is számtalan tagot számlál, ám könnyedén vásárolhatsz olyan típust, mely egyetlen eszközben öt különböző erősségű masszázs-élményt kínál. A TheraBand henger zárt cellás technológiával rendelkezik, ami annyit tesz a gyakorlat nyelvére lefordítva, hogy hihetetlenül stramm és strapabíró. Nem nyúlik meg, nem veszít ruganyosságából és nem deformálódik el, vagyis a minőségét hosszan, kifogástalanul megőrzi. Ez bizony óriási pozitívum az ár oldaláról nézve is, hiszen így a befektetésed garantáltan megtérül, az évek örömteli használatának köszönhetően többszörösen is.

Több méret is elérhető a készletünkben természetesen. Az átmérő tekintetében egységesen 15 cm-mel számolhatsz, de a termékpalettánkban 30 és 90 centi hosszúságú típusokat is felfedezhetsz, igényeidnek megfelelően. A henger önmagában pazar jellemvonásokkal büszkélkedik, ám ehhez még hozzájön, hogy több különböző erősségű, bordázott felület közül válogathatsz céljaidnak és persze ízlésednek megfelelően. A tépőzárral ellátott felület hihetetlenül könnyen és gyorsan cserélhető. Így akár mindegyik erősségből betárazhatsz, hogy amikor úgy érzed, akkor nemes egyszerűséggel csak ki kelljen cserélned őket.

A masszázs henger élettani hatásai

A vérkeringés javítása mellett a henger alkalmazásával az izomzat ellazítható, feloldva az izmokban keletkezett feszültséget. Ennek az állandósult pozitív állapotnak köszönhetően az izom és ízületi sérülések egy az egyben megelőzhetőek. A henger relaxáláshoz, meditáláshoz, vagy éppen nyújtáshoz egyaránt tökéletesen megfelel. Nem csoda, hogy például a pilates órák vagy gyógytornai foglalkozások rendszeresen alkalmazott kelléke. A fentieken kívül kiváló az izomláz enyhítésében, prevencióra mind izomzati, mind ízületi fronton. A vérkeringés serkentésének hála a méreganyagok könnyebben eltávozhatnak a sejtek, szövetek közül, ami azt jelenti, hogy a regeneráció folyamata jelentős mértékben felgyorsulhat. A TheraBand kínálta minőség hosszútávú befektetés, de nemcsak az anyagiak, hanem az egészség szempontjából is!

Tartalomhoz tartozó címkék: SMR henger smr masszázs henger