Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Most, hogy már úgyis muszáj a rehabilitációval foglalkoznod és ehhez eszközt vásárolnod, akkor inkább fordulj profikhoz, akik 1995 óta forgalmaznak rehabilitációs és sport eszközöket, akik a világelső 40 éves terápiás tapasztalattal rendelkező TheraBand márka hazai forgalmazó 1995 óta. 

Fordulj hozzánk a Thera-Team Kft-hez, mert ezek mi vagyunk.

A www.theraband.hu oldal üzemeltetője a Thera-Team Kft., mely a TheraBand márka kizárólagos magyarországi importőre. A Thera-Team Kft. 1995 alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Célkitűzésünk, hogy a termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségnek és az egészséges életmód szolgálatában álljanak. 

A TheraBand® márka története

A TheraBand® márka úttörő története 1975-ig nyúlik vissza, ekkor kezdődött el a Hygenic Corporation® megbízásából a mai erősítő gumiszalagok fejlesztése. A TheraBand 1978-ban mutatta be a 8 különböző színből, így 8 különböző erősségből álló erősítő gumiszalag családot. A TheraBand® bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában. A TheraBand® cég a Hygenic Corporation® cégcsoport tagja.

A Hygenic Corporation® cégcsoport

Hygenic Corporation® cégcsoport 1930-ban indult Akronban (USA, Ohio). A Hygenic Corporation® több mint 85 éves szaktudással és gyártási tapasztalattal rendelkezik latex, szintetikus gumi és hőre lágyuló műanyag termékek gyártásában. A TheraBand® termékek fejlesztése jelenleg is az Amerikai Egyesült Államokban történik, a TheraBand termékek jelentős részét még mindig az USA területén gyártják. A Hygenic Corporation® az APTA (American Physical Therapy Association) ezüst szintű stratégiai partnere. 

A TheraBand Academy®

A TheraBand márka sikerének lényeges eleme a szakértőkkel folytatott állandó, szoros párbeszéd, melynek eredményeként 1999-ben megalakult a TheraBand Academy®, mint a kutatás, a képzés és a tapasztalatcsere platformja. A TheraBand Academy® célja a kutatások aktuális felismeréseinek megfelelő termékfejlesztés és a tudományosan megalapozott filozófia beépítése az edzésprogramokba.

A Thera-Team Kft. története

A www.theraband.hu oldal üzemeltetője a Thera-Team Kft., mely a TheraBand® márka kizárólagos magyarországi importőre. A Thera-Team Kft. 1995 alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Célkitűzésünk, hogy a termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségnek és az egészséges életmód szolgálatában álljanak. 

A Thera-Team Master Trainer története

A Thera-Team Kft. 2013-ban indította a Thera-Band® Master Trainerek együttműködésével egy komplex, új szemléleten alapuló, Thera-Team Master Trainer képzési rendszert. A képzések tematikája a Thera-Band® Academy-vel folyamatosan egyeztetve, tudományos vizsgálati háttér alapján, hazai tapasztalatokkal kiegészítve épül fel.

A Thera-Team csapat

Személyes áruátvétel márkaboltunkban:

1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 4. (Nádorliget lakóparkon belül, a játszótér mellett)

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Thera-Team Kft.
Szolgáltató székhelye: 1024 Budapest, Margit Krt. 31-33. 1/1
Márkabolt: 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-717825
Adószám: 13082169-2-41
Közösségi adószám: HU13082169
Elérhetőség: hello@thera-team.hu, 06304746055