Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

SMR henger vásárlás egészségpénztárra?

Az SMR henger vásárlás igazán jó ötlet, olyan befektetés, ami hihetetlenül hamar megtérül, és visszahozza az árát. A pozitívumait napestig sorolhatnánk. Alkalmazhatod nyújtáshoz, relaxáláshoz, de fájós tagjaidat is lekezelheted. Hatékony az izomláz mérséklésében, és az izom- ízületi bántalmak prevenciójában. Az oldalunkon elérhető termékeket egyszerűen, és könnyedén beszerezheted egészségpénztárra. 

Mind személyesen, mind kiszállítás esetén igénybe veheted ezt az opciót. Közvetlenül kártyás fizetésre nincsen lehetőség, de adataid ismeretében ki tudjuk állítani az ideális számlát.

Amennyiben interneten keresztül kívánod beszerezni masszírozó kellékedet úgy az alábbi adatokat feltétlenül tüntesd fel, amennyiben egészségpénztárra kívánsz vásárolni: a szóban forgó egészségpénztár neve, címe, az egészségpénztári tagsággal rendelkező személy neve, valamint tagszáma. A fenti adatok tudatában semmi sem akadályozhat meg abban, hogy kedvező feltételek mellett szerezhesd be legújabb kellékedet.

Az SMR henger vásárlás pozitív következményei

A pénztárcádra szabott körülményeknek köszönhetően nem kell feláldoznod sem félrerakott pénzedet, sem családi békédet. A roller alkalmazásával több területen is hatékonyan tehetsz egészségedért, és kicsattanóan jó állapotodért. A henger segíthet az egyensúlyérzéked fejlesztésében, a stabilitásod, és flexibilitásod javításában.

Ha pedig főszerepet játszik a pilates, a jóga, a gyógytorna, azaz a testtudatos mozgás az a mindennapjaidban, akkor henger nélkül az életed elképzelhetetlen!

Élvezd ki az SMR roller garantálta előnyöket. Kínálatunkban több méret közül is válogathatsz, egyedi igényeidnek, és elvárásodnak megfelelően.

Tartalomhoz tartozó címkék: SMR henger vásárlás SMR henger