Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
Ön itt jár: >

TheraBand

A TheraBand® márka története

A TheraBand® márka úttörő történe 1975-ig nyúlik vissza, ekkor kezdődött el a Hygenic Corporation® megbízásából a mai erősítő gumiszalagok fejlesztése. A TheraBand 1978-ban mutatta be a 8 különböző színből, így 8 különböző erősségből álló erősítő gumiszalag családot. A TheraBand® bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában. A TheraBand® cég a Hygenic Corporation® cégcsoport tagja.

A Hygenic Corporation® cégcsoport

Hygenic Corporation® cégcsoport 1930-ban indult Akronban (USA, Ohio). A Hygenic Corporation® több mint 85 éves szaktudással és gyártási tapasztalattal rendelkezik latex, szintetikus gumi és hőre lágyuló műanyag termékek gyártásában.   

A TheraBand® termékek fejlesztése jelenleg is az Amerikai Egyesült Államokban történik, a TheraBand termékek jelentős részét még mindig az USA területén gyártáják. 

A Hygenic Corporation® az APTA (American Physical Therapy Association) ezüst szintű stargégiai partnere. 

A TheraBand Academy®

A TheraBand márka sikerének lényeges eleme a szakértőkkel folytatott állandó, szoros párbeszéd, melynek eredményeként 1999-ben megalakult a TheraBand Academy®, mint a kutatás, a képzés és a tapasztalatcsere platformja. A TheraBand Academy® célja a kutatások aktuális felismeréseinek megfelelő termkékfejlesztés és a tudományosan megalalpozott filizófia beépítése az edésprogramokba.

A Thera-Team Kft. története

A www.theraband.hu oldal üzemeltetője a Thera-Team Kft., mely a TheraBand® márka kizárólagos magyarországi importőre. A Thera-Team Kft. 1995 alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Célkitűzésünk, hogy a termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségnek és az egészséges életmód szolgálatában álljanak. 

A Thera-Team Master Trainer története

A Thera-Team Kft. 2013-ban indította a Thera-Band® Master Trainerek együttműködésével egy komplex, új szemléleten alapuló, Thera-Team Master Trainer képzési rendszert. Aa képzések tematikája a Thera-Band® Academy-vel folyamatosan egyeztetve, tudományos vizsgálati háttér alapján, hazai tapasztalatokkal kiegészítve épül fel.

 

 

Rendezés:
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 11659
Raktáron
11.790 Ft
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 22160
Raktáron
11.290 Ft
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 22120
Raktáron
4.190 Ft
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 22010
Raktáron
1.190 Ft
Gyártó: TheraBand
Cikkszám: 20013
Raktáron
8.990 Ft
Szűrő
Ár
Erősség
Hasadásmentes
Hosszúság
Hosszúság
Kategória
Méret
Súly
Szélesség
Szín / minta szín
Vastagság
Ajánlott testmagassága
Átmérő
Szín
Az ellenállás mértéke egy ujjal szemben
Az ellenállás mértéke a kézzel szemben