Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 03. 11. 12:23:00
A jobb alvás: hogyan segíthet a betegek gyógyulásában

Az alvás nem csak alapvető emberi szükséglet; ez a gyógyulás kritikus időszaka, amely támogatja a szív- és érrendszert, a neurológiai rendszert, az izom- és csontrendszert, a gyomor- és bélrendszert és az emberi szervezet egyéb működéseit.

2019. 03. 05. 15:38:48
A legjobb módja az ellenállással végzett gyakorlatok előírásának szívbetegséggel kapcsolatos rehabilitáció során

Február Amerikában a szív hónapja: ez lehetőséget nyújt arra, hogy növeljük a szívbetegségekkel kapcsolatos tudatosságunkat és segít abban, hogy hogyan tudod a legjobban megelőzni és folyamatosan kontroll alatt tartani ezt a problémát.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint a szívbetegség a leggyakoribb betegségfajta az USA-ban.

2019. 02. 04. 15:15:24
A Baseball Teljesítmény Alapjai: Második rész – A Mozgás

Ez a cikk a második része két részes sorozatunknak. Olvasd el az „Első Rész – Az Izmok” cikket, hogy beleláss a baseball sérülési statisztikákba, mechanizmusokba és megismerj egy kezdő gyakorlatsort baseball játékosoknak.

2019. 01. 22. 12:39:13
A baseball teljesítmény alapjai: Első rész – Az izmok

Ez a cikk az első része egy két részből álló cikkünknek. Azért, hogy biztos legyél benne, hogy nem hagyod ki a második részét ennek a cikknek a hozzá kapcsolódó edzésprogrammal együtt ne felejts el minket követni Facebook illetve Instagram oldalukon.

2018. 12. 20. 15:59:00
5 ünnepi gyakorlat ahhoz, hogy vidám és ragyogó legyél A következőkben mutatunk neked az ünnepi fitnesshez néhány trükköt és tippet azért, hogy így aktív és stressz mentes maradhasson az ünnepi időszakod. Az ünnepi időszak itt van! 
2018. 11. 26. 14:19:52
A legjobb módszerek a csípő ütközés sérülésének kezelésére (Hip Impingement)

Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy a kocka alakú játék nem megy keresztül a kör alakú lyukon és a kör alapú hasáb sem fér át egy négyzet alakú résen.
Sajnos ezt a csípőnk sosem tanulta meg.

2018. 09. 19. 10:09:00
Erőteljes bizonyíték a masszírozó hengerek mechanizmusairól és hatásairól

Nem lenne jó, hogy ha egy masszázs terapeuta mindig veled lenne bárhol és bármikor?

Amíg egy ilyen jellegű szolgáltatásban részesülni egy másik embertől nagyon valószínűtlen (és drága) egy olyan eszközök, mint a TheraBand masszírozó hengere lehetővé teszi a myofascial manipulációt mindenki számára, elérhető áron.

2018. 09. 11. 08:46:00
Kulcs a 7 perces hatékony edzéshez

Egy 7 perces edzés túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Valóban hatékony eredményeket tudsz elérni ilyen rövid idő alatt?

A válasz: Attól függ.

Az alábbi tippekkel növelni tudod az edzésprogramod hatékonyságát.

2018. 08. 30. 15:46:00
Hogyan tudod azonosítani és kezelni a krónikus alsó hátfájást (LBP) különböző gyakorlatokkal

A hátfájdalom az egyik leggyakoribb betegség, amelyet a lakosság megtapasztal és a betegápolók napi szintű beáramlását tapasztalják az ilyen fájdalmakkal küzdő betegeknek.

Mivel az alsó hát szerepet játszik a mozgásban és tartásban is, ezért a fájdalom forrásának megtalálása nehéz feladat még a legtapasztaltabb egészségügyi dolgozóknak is.

De, egy olyan fizikailag és mentálisan megterhelő helyzetben, mint az alsó hát fájás, a minőségi kiértékelés nagyon fontos.

Mielőtt kezelnéd a fájdalmat meg kell találnod, hogy mi okozza azt!

2018. 08. 13. 15:17:00
Teniszkönyök gyakorlatok a páratlan fájdalomcsillapításhoz Nincs túl sok olyan gyakorlat, amire azt mondanák, hogy képes önmagában megelőzni mozgásszervi sérülést, az emberi test komplex és a legjobb rehabilitációs technikáknál elvárás, hogy a sérülésből felépülés is dinamikus legyen.