Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand dinamikus ülőpárnák

A TheraBand dinamikus ülőpárna pozitív élettani hatásai:

 • A dinamikus ülőpárna levegővel telt párna, így tehermentesíti a gerincet
 • A dinamikus ülőpárnák forradalmasították a hagyományos, sokszor fárasztó ülést
 • A levegővel telt párna a helyes testtartásra ösztönzi gerincünket
 • A dinamikus ülőpárna észrevétlenül erősíti a hátizmokat és a hasizmokat

Különösen ajánljuk a TheraBand dinamikus ülőpárnát, ha:

 • Sok ülőmunkát végzel
 • Hátfájdalmaktól vagy derékfájdalmaktól szenvedsz
 • Tehermentesíteni szeretnéd gerincedet munka közben, vagy az otthoni számítógépezésnél
 • Boka vagy térderősítéshez keresel hatékony megoldást
 • Egyensúlyodat fejlesztenéd 
 
Hasznos tudnivalók a TheraBand dinamikus ülőpárnáról:
 • A dinamikus ülőpárnát hátunk mögé is helyezhetjük, mellyel pihentető, kényelmes ülést tudunk kialakítani
 • Állógyakorlatoknál ügyeljünk, hogy a szelepre ne lépjünk rá
 • Fáradt lábainkat felfrissíthetjük, ha a levegővel telt párnán előre - hátra mozgatjuk lábfejünket
Rendezés:

A dinamikus ülőpárna gerinced egészségének garantálója!

A dinamikus ülőpárna egyik legfontosabb jellemvonása, hogy tehermentesíti a gerincet. Mivel levegővel van feltöltve, így hatékonyan tud hozzájárulni az egészségesebb tartáshoz, kiegyensúlyozottabb légzéshez. Hogy ez a kettő terület miként köthető össze? Biztosan te is tapasztaltad már, hogyha összegörnyedsz, ha engeded, hogy a gerinced görbüljön, és a rossz tartás teret kapjon, akkor nagymértékben csökken a tüdőkapacitásod, tehát nehezebbé válik a légzés. Vagy csak sok kicsi szuszogással tudod a megszokott szintet produkálni, vagy úgy sem, amit pillanatok alatt észlel a szervezeted. A kevesebb véráramba jutó oxigénnek köszönhetően a fejfájás, a szédülés, de még a látásromlás sem ritka tünet. Arról nem is beszélve, hogy az abnormális helyzetedet nagyon megsínyli a hátad, és a csigolyáid, amiket így extrém pozícióba kényszerítesz.

Természetesen érthető, hogy a dolgos hétköznapokban sokszor már azt sem tudod, hogy hogyan ülj. Amióta az emberiség nagyobbik hányada számítógép elé, vagy legalábbis íróasztal mögé kényszerült, azóta gombamód el- és megszaporodtak a hátfájásos tünetek, és a gerincbántalmak. A gerincferdülés már nem olykor-olykor előforduló eltérés, hanem átlagosnak mondható deformitás. Azon pedig már az orvosok sem lepődnek meg, ha tizenéves gyermekek küzdenek sérvvel, vagy egyéb, alapvetően idősebb korban jelentkező betegséggel.

A dinamikus ülőpárna segít a megfelelő testtartás megtanulásában!

Ha érzed, tudod, látod, hogy helytelenül ülsz, ha azzal is tisztában vagy, hogy rengeteget árthatsz gerincednek, akkor itt az ideje cselekedned. De mégis hogyan? Hiszen az elméletet mindenki tudja: egyenesen kell ülni. Ám a kivitelezés, pláne hosszútávon a legtöbbször kudarcba fullad. A párna ezen a ponton jut főszerephez. A levegővel töltött alternatíva arra késztet téged, hogy helyes szögben tartsd a gerincedet. Ez, azonban nemcsak egy kívülről érkező biztatás, hanem egy stabil, stramm támasz is, aminek köszönhetően egyszerűen kivitelezheted a helyes tartást: fájdalmak, erőlködések, és kényszeredett pozitúrák nélkül. Ilyen körülmények között néhány hét alkalmazás után elfelejtheted a hátfájdalmakat, a gerincbántalmakat, és büszkén húzhatod ki magadat az élet minden területén.

Loading...
Szűrő
Ár
Átmérő
Szín