Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand erősítő gumiszalagok

A TheraBand márka 1978 óta bizonyítottan egyedülálló a fokozatos, azaz progresszív ellenállású gumiszalagok és edzésprogramok létrehozásában. A TheraBand először a mozgásterápiában vált világszerte ismertté az Amerikai Gyógytornász Szövetség (APTA) ajánlásával, majd a sport és fitness területén is gyorsan felismerték az erősítő gumiszalagok hatékonyságát.

A TheraBand erősítő gumiszalag legfontosabb jellemzői:

  • TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában
  • A TheraBand erősítő gumiszalag természetes latexből (gumiból) készül , de allergia esetén latexmentes változat is kapható
  • A különböző színű szalagok különböző erősségűek

A TheraBand erősítő gumiszalag pozitív élettani hatásai:

  • Az erősítő gumiszalag tudományosan tesztelt, az ezen végzett gyakorlatok erősítik az izomzatot​
  • A TheraBand erősítő gumiszalag a fitness és mozgásterápia bármely területén alkalmazható

Gyakran ismételt kérdések a TheraBand erősítő gumiszalaggal kapcsolatban.

Hogyan készül a gumi? Fából gumiszalagot?

A gumi története.

Rendezés:

A pilates szalag elnyújtja jókedvedet!

A pilates szalag olyan kellék, amit nem érdemes nélkülöznöd az életedből. A nyújtásra alapozó mozgásformákat sokan vélik unalmasnak, eseménytelennek, sőt. A konditermek gyúrósai általában puhány sportnak titulálják őket. Míg egyszer kíváncsiságból ki nem próbáltak egy pilates órát. Utána máris máshova kerül a fókusz. A belső izomzat erősítése ugyanis kőkemény munkával, koncentrációval, fegyelemmel és türelemmel jár. Nem gyorsan letudott mozzanatokról van szó, hanem nagyobb odafigyelést igénylő, lassabb, konkrét izomcsoportokat bekapcsoló testgyakorlásról. Komoly mentális hadviselés szükséges a feladatok kivitelezéséhez, ugyanis az erővel, lendülettel megoldott feladványok semmit sem érnek. Az unalom szintén nem állja meg a helyét, ha a nyújtás kerül a célkeresztbe. A lassabb mozzanatok lényegesen több energiát követelnek a szervezettől. Ráadásul mivel olyan izmok kapcsolódnak be a munkába, amiknek a résztvevők többsége a létezéséről sem tudott így különösen izgalmassá válhat az edzés. Akár kirándulásnak is tekintheted, melynek a célja, hogy megismerd a testedet.

A pilates szalag támogat az erősítésben!

A szalag fokozott ellenállást biztosít a karjaid, lábaid számára. A teljes testedet átmozgathatod pusztán egyetlen eszköz segítségével. A nehézséget te állíthatod be, de a vásárlás során is külön kiemelheted azt az erősségi szintet, ami neked optimális. Az orvosok is nagy érdeklődést mutattak a kellék után, nem csoda, hogy megannyi kísérlet, vizsgálat irányult a tesztelésére. A hivatalos kutatások azzal az eredménnyel zárultak, hogy a szalag ténylegesen hozzájárul az izomzat erősítéséhez úgy, hogy közben az ízületeket védi a negatív behatásoktól.

Loading...
Szűrő
Ár
Top termékek