Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand Loop erősítő gumiszalag hurok

A TheraBand Loop gumiszalag hurok, a TheraBand új fejlesztése az egyszerűbb és gyorsabb használathoz. A kész hurkot azonnal fel tudod helyezni csuklóidra vagy bokáidra.

A TheraBand Loop - Erősítő gumiszalag hurok legfontosabb jellemzői:

  • TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában
  • Új fejlesztés a kényelmesebb és gyorsabb használathoz
  • A kezek és a lábak erősítéséhez nem kell már külön megcsomózni az erősítő gumiszalagot vagy gumikötelet
  • A TheraBand Loop hosszabb élettartalmú gumiszalag a csomózás kihagyásának köszönhetően
  • A TheraBand Loop 4 különböző erősségben érhető el, mindegyik 7,6 cm széles
  • 3 féle (20,5 cm, 30,5 cm és 45,5 cm) hosszúságban kapható a TheraBand Loop gumiszalag hurok

A TheraBand Loop - Erősítő gumiszalag hurok pozitív élettani hatásai:

  • Az erősítő gumiszalag hurok tudományosan tesztelt, az ezen végzett gyakorlatok erősítik az izomzatot
  • A TheraBand erősítő gumiszalag hurok a fitness és mozgásterápia bármely területén alkalmazható
Rendezés:

Mit tud a gumiszalag hurok?

A gumiszalag hurok lenyűgözően praktikus találmány, ami könnyebbé varázsolhatja a fokozott ellenállású kellékkel kivitelezett gyakorlatok végrehajtását. Elegendő bokádat, vagy csuklódat a hurokba belehelyezned, és már neki is feszülhetsz a feladatok teljesítésének. A kényelem és a gyorsaság prioritást élvez. Végre elfelejtheted a csomózást, amivel a hagyományos kialakítású szalagokat, köteleket rögzítened, stabilizálnod kellett. Ráadásul egy-egy nem eléggé erőteljes csomó akár balesetveszélyt is jelenthet. Ezzel szemben a hurok tökéletes biztonságot garantál. Nem kell a jövőben attól tartanod, hogy bokád, vagy csuklód kiszabadul a szorításból, s esetleg megrándul a hirtelen, nem tervezett mozdulattól. A csomózgatásnak azon kívül, hogy időigényes, macerás van még egy óriási hátulütője. Ez pedig a szalag élettartamának redukálása. A folyamatos, nem rendeltetés szerinti használat ugyanis a vártnál sokkal előbb elhasználja, kinyújtja az anyagot, ami nem bírja ezt a strapát. A hurok jelenléte megoldja ezt a problémát is, vagyis kelléked pozitív élettani hatásait sokáig kiélvezheted.

A gumiszalag hurok csapdába ejt!

Persze csak képletesen, mivel a segítségével precízen, pontosan, hibátlanul végezheted el tornagyakorlataidat. A tudományosan tesztelt, kísérleteken átesett, orvosi megfigyelések alá vetett fejlesztés erősíti az izomzatot. Ez az egyszerű megállapítás már hivatalosan, orvosilag is bizonyított tény. Bármilyen mozgásterápiában vagy fitness tevékenységben eredményesen, kockázatmentesen alkalmazható. Több méret, és erősség közül válogathatsz azért, hogy ténylegesen az igényeidhez legközelebb álló variánssal tudj hurkot vetni a kezeidre, lábaidra a sikeres erősítés jegyében.

Loading...
Szűrő
Ár
Erősség
Hosszúság
Szín