Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand gimnasztikai labdák

A TheraBand gimnasztikai labda pozitív élettani hatásai:

 • A gimnasztikai labda tehermentesíti a gerincet és a porckorongokat
 • A labda a helyes testtartásra ösztönzi gerincünket
 • A TheraBand gimnasztikai labda észrevétlenül erősíti a hátizmokat és a hasizmokat
 • A labdán való ülés, rugózás kedvezően hat a koncentrációra, javítja a teljesítményt
 • A labdán való rugózás segít a narancsbőr eltüntetésében

Különösen ajánljuk a TheraBand gimnasztikai labdát:

 • Azoknak, akik sok ülőmunkát végeznek
 • Akik hátfájdalmaktól vagy derékfájdalmaktól szenvednek
 • Akik tehermentesíteni akarják gerincüket
 • Otthoni tornához, gyógytornához
 • Használható otthoni relaxációhoz vagy nyújtáshoz is 
Hasznos tudnivalók a TheraBand gimnasztikai labdáról:
 • Testmagasságtól függően különböző méretben kaphatóak a labdák
 • A TheraBand gimnasztikai labda maximális terhelhetősége 450 kg
 • A labda könnyen felfújható kompresszorral vagy TheraBand labdapumpával
Rendezés:

A gimnasztikai labda átgördíthet a nehézségeken!

A megfelelően kiválasztott vagyis az optimális átmérővel büszkélkedő gimnasztikai labda hűséges társaddá válhat a mindennapokban. Rendszeres alkalmazásával tevékenyen járulhatsz hozzá tartásod javulásához, amit hamar észre fognak venni a környezetedben élők is. A gerincoszlop és a porckorongok teljes egészében tehermentesíthetőek, abszolút biztonságos körülmények között. Az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy fájdalommentesen érhetsz el a segítségével komoly fejlődést. Az ideális testtartásra úgy ösztönzi a gerincedet, hogy te csak a pozitív végeredményt konstatálhatod. Mindennek tetejében a hátizmok, valamint a hasizmok (a ferde és az alhas izomzata is) erősödik, megerőltetés nélkül, pusztán az egyensúlyozásnak köszönhetően.

Orvosi kutatások több ízben is vizsgálták a labda pozitív egészségügyi hatásait. Mint kiderült a rajta való ülés, rugózás kifejezetten előnyösen befolyásolja a koncentrációt, segít az odafigyelésben és mindennek tetejében pazar stresszlevezető. Arról nem is szólva, hogy ilyen körülmények között képtelenség helytelenül, görnyedten, púposan ülni, hiszen ahogy elhelyezkedsz a labdán úgy rendeződik a tartásod, automatikusan. A hölgyek számára valószínűleg különösen jó hír, hogy a rugózás nemcsak az agyi területeket serkenti, hanem a narancsligeteket is eltünteti, vagyis eredményes a narancsbőr elleni küzdelemben.

A gimnasztikai labda kerekebbé teheti a világodat!

Ha ülő munkát végzel, ha kénytelen vagy sok időt eltölteni a monitorod vibráló fényénél, akkor bizony számodra elengedhetetlen ez, a gerinced tehermentesítésére teremtetett kellék. Azon túl, hogy megannyi méret közül válogathatsz, a színárnyalat megálmodása is rád van bízva. Egy ilyen labdával nemcsak az egészséged megőrzéséért tehetsz rengeteget, de érdekesebbé, vidámabbá varázsolhatod az üléssel töltött perceket. Otthoni tornához, nyújtáshoz esetleg relaxációhoz is kitűnő alapul szolgálhat a maximum 450 kg-ot toleráló labda. A felfújás hadművelete sem jelenthet kihívást, hiszen kompresszorral vagy a célnak megfelelő labdapumpával pillanatok alatt elérhető a vágyott keménység és méret. A vásárlás során arra érdemes nagy figyelmet szentelned, hogy olyan típust preferálj, mely éppen optimális a testmagasságodhoz.

Loading...
Szűrő
Ár
Ajánlott testmagassága
Átmérő
Szín