Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand SMR masszázs hengerek

5 in 1 TheraBand Foam Roller! 
5 különböző masszázs erősség 1 hengerrel!

 • TheraBand masszázs henger igazán strapabíró, zárt cellás anyagának köszönhetően sokáig tartós marad és nem veszít formájából
 • A masszázs hengerek 15 cm átmérőjűek és 30 cm, valamint 90 cm hosszúságban kaphatók 
 • A hengerre választhatsz 4 különböző erősségű Wrap+ (bordázott masszírozó felület) közül, mely keménységétől függően különböző erősségű masszázsélményt tesz lehetővé
 • TheraBand Wrap+ egyszerűen és gyorsan cserélhető a tépőzárnak köszönhetően

A TheraBand SMR masszázs hengerek pozitív élettani hatásai:

 • A TheraBand SMR masszázs hengerek javítják a vérkeringést és ellazítják a feszes izmokat
 • A TheraBand SMR masszázs henger rendszeres használata segít elkerülni az izom és ízületi problémákat
 • A masszázs hengerek relaxáláshoz és nyújtáshoz is kitűnőek, mert nyugtató hatást keltenek

Különösen ajánljuk a TheraBand SMR masszázs hengereket:

 • Izomláz enyhítésére 
 • Izom és ízületi problémák megelőzésére
 • Nyújtáshoz
 • Relaxáláshoz
 • Vérkeringés serkentésére
Rendezés:

 

A masszírozó henger jellemzői

A masszírozó henger kemény, zárt cellás habot tartalmaz, ami már önmagában garantálja a hosszú élettartamot. Az SMR henger néven is ismert kellék az élet számos területén a segítségedre lehet. Ha láttál már pilates stúdiót, akkor biztos, hogy felfedezted ezeket a hengereket. Nem véletlen, hogy a mélyizmok megdolgoztatásában, nyújtásban élen járó edzésformát űzők előszeretettel alkalmazzák az izmokat átmozgató, presszúráló eszközt. Az izomláz kezelésében roppant hatékony. Ha egy kiadós testmozgást követően nem tudod eldönteni, pontosan hol kínzóbb az izmaidat érintő érzet, akkor bátran vedd magad kezelésbe.

Néhány perc után, ahogy az izomrostok meg- és kilazulnak tapasztalni fogod, hogy az izomláz mértéke minimálisra csökken. Mivel a roller optimális erősséggel, és hatékonysággal stimulálja az izmokat, ízületeket így elkerülhetőek a sérülések, és egyéb kellemetlenségek, amik az esetek nagy százalékában komoly fájdalmakkal járnak. A kis és a nagy izomcsoportokat egyaránt át tudod mozgatni a henger hathatós közbenjárásával. Így a kötöttséget eltűntetheted a tagjaidból, de búcsút inthetsz a fájdalmas érzeteknek, az izomláznak, vagy éppen az izomrostjaidat összehúzó görcsöknek. Visszatérve kicsit a pilateshez: nem meglepő, hogy ezen a területen előszeretettel, és gyakran nyúlnak a henger után a szakértők. Kiváló ugyanis relaxáláshoz, nyújtáshoz, és az izmok ellazításához.

Mi a masszírozó henger eredményességének a titka?

A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a rollert hihetetlenül hatékonyan alkalmazhatod, akár minden egyes nap. De mi ennek az oka? A henger kialakításának köszönhetően úgy, és olyan mértékben stimulálja az érintett, tehát éppen kezelt izmokat, hogy a nyomás hatására a vérkeringés beindul, optimálisabbá válik. Az anyagcsere folyamatok, és salakanyag eltávolító mozzanatok is aktivizálódnak, ezért megindul a sejteket fiatalító, megújító méregtelenítés. Alkalmazásával nagymértékben javítható a stabilitás, a flexibilitás, és fejleszthető az egyensúly. Nemcsak akut probléma esetén jöhet jól a henger: izom- és ízületi nehézségek prevenciójában is közreműködhet. Ha a pilates, jóga, gyógytorna, fitness nem áll távol tőled, vagy egyszerűen relaxálásra, lazításra vágysz, akkor ne keresgélj tovább ideális eszköz után.

Loading...
Szűrő
Ár
Hosszúság
Szín