Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Thera Band termékek

A TheraBand márka úttörő története 1975-ig nyúlik vissza, ekkor kezdődött el a Hygenic Corporation megbízásából a mai erősítő gumiszalagok fejlesztése. A TheraBand 1978-ban mutatta be a 8 különböző színből, így 8 különböző erősségből álló erősítő gumiszalag családot. A TheraBand® bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában. A TheraBand® cég a Hygenic Corporation® cégcsoport tagja.

 

A TheraBand termékek sikerének titka

A TheraBand termékek már évtizedek óta óriási népszerűségnek örvendenek a testtudatos mozgás hívei között. Az élsportban a preventív sportteljesítmény növelése, a rehabilitációban pedig az eredmények mielőbbi prezentálása a cél. Megannyi területen szükséges a résztvevők erősítése. Az egyensúlyérzék fejlesztése, a stabilitás, flexibilitás javítása elengedhetetlen. De ez még nem minden. A megfelelő tartás megtanulása hozzájárulhat a hosszútávú, pozitív közérzethez, és egészségi állapothoz.

Amióta az emberiség nagy hányada íróasztalok mögé kényszerült, bizony milliónyi, addig még nem is ismert betegség ütötte fel a fejét. Az egyik leginkább megdöbbentő, negatív következmény, hogy mind több fiatalt érintenek olyan elváltozások, amik néhány évtizede a kor előre haladtával jelentkeztek. Ez az eredménye az abnormális életvitelnek. Mozgásszegény életmód, vállalhatatlan táplálkozás, és milliónyi rossz szokás. A kényszerítő tényezők pedig csak habként villognak a tortán. Nyilván az iskolapadot nem lehet csak úgy ott hagyni, és az irodai asztal sem el- és felcserélhető. Viszont léteznek olyan kellékek, amikre számítani lehet. Gyors támaszt nyújtanak, és olyan segítséget kínálnak, ami megannyi előnyös változást hoz magával.

A TheraBand termékek a mindennapokban

A dinamikus ülőpárnák levegős kialakításukkal arra hivatottak, hogy a helyes tartást ne csak „kikényszerítsék”, hanem meg is tanítsák. Az eltérő erősségű gumiszalagok, és kötelek könnyedén beépíthetőek a sporttevékenységekbe. Az SMR hengerek nélkül elképzelhetetlen a nyújtás, relaxálás, s éppen ezért a pilates, jóga, gyógytorna sem nélkülözheti őket. A CLX technológia forradalmian megújította a rugalmas ellenállás területét. S ez csak néhány példa a termékpaletta „színei” közül.