Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand egyensúlyozó eszközök

A mindennapi életben nagy szükségünk van a jó egyensúlyra és a mozgékonyságra, melyek alapvetően meghatározzák a test aktivitását. A TheraBand egyensúlyozó eszközök segítik a mindennapi életben szükséges egyensúlyozást és mozgékonyságot. Javítják a koordinációt, fokozzák a koncentrációt.
Aa TheraBand egyensúlyozó eszközökön végezhető koordinációs, stabilizációs gyakorlatok, miközben különösen javul a test teljesítőképessége és fokozódik a koncentráció is.

A TheraBand egyensúlyozó eszközök pozitív élettani hatásai:

  • Az egyensúlyozó eszközök használata a testtartás és a koordináció javítására szolgál
  • Az  instabil felszínnel rendelkező egyensúlyozó eszközön történő tréning megköveteli az egyensúly fenntartását és a stabil testtartást
Rendezés:

Az egyensúly párna ülőgumóid sztárja

Az egyensúly és a mozgékonyság az a duó, mely nagymértékben hozzájárul a test aktivitásához. Éppen ezért nem hanyagolhatod el őket. Az egyensúly párna pontosan ezt a célt szolgálja: javítja a koordinációt, elmélyíti a koncentrációt és globálisan pozitívan hat a test minden egyes porcikájára. A test teljesítményét úgy fokozhatod a legegyszerűbben, ha a párnán ülve stabilizáló gyakorlatokat végzel. A legszebb az egészben az a tény, hogy bármikor, akár munka közben is kihasználhatod az amúgy kitűnő ülési feltételeket garantáló kellék előnyeit.

A testtartás javítása szinte mindenki számára reális opció. Olyan világot élünk, ahol óriási szerepe van az ülőmunkának, s azok az emberek, akik székbe kényszerülnek sokszor már fiatal korban megérzik életvitelük hátrányát. A derekat, hátat, nyakat érintő fájdalmak nem tévednek, s ezek alapvetően csak tünetek. Tünetei a helytelen testtartásnak és a gerinc túlterheltségének. Az egyensúlyozás kifejezetten jót tesz a testtartásnak, ráadásul az apró mozdulatok, a folyamatos stabilizálás, kitámasztás hihetetlen mértékben fejleszti a mélyben meghúzódó izmokat.

Az egyensúly párna instabilitása gyógyírként szolgálhat!

A párna instabil felületet biztosít a számodra, vagyis abban a pillanatban, hogy ráülsz kénytelen vagy egyrészt kihúzni magadat, másrészt pedig biztosítani az egyensúlyi állapotodat. A pozitív élettani hatásokat saját testeden már pár nap használat után megfigyelheted. Az addigi fájdalmaid enyhülhetnek, hála a helyesebb tartásnak. A gerinc tehermentesítésével együtt a vállaidról is lekerülhetnek a “sózsákok”. Mindennek tetejében az egyensúlyozási képességed is komolyan fejlődhet amellett, hogy a mélyben fekvő izmaidat is felébresztheted.

Szűrő
Ár