Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand erősítő gumikötél tartozékok

A TheraBand erősítő gumikötél tartozékok legfontosabb jellemzői: 

  • TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumikötelek gyártásában
  • Egyes gyakorlatok biztonságosabban végezhetőek el az eredeti TheraBand tartozékok segítségével
  • Az eredeti TheraBand tartozékkal könnyedén és biztonságosan rögzíthető a gumikötél például bordásfalhoz vagy ajtóhoz
Rendezés:

Mi az a tépőzáras rögzítő?

A tépőzáras rögzítő erősítő gumiszalaghoz, vagy gumikötélhez tökéletes kiegészítés, mely lábra, és karra egyaránt felhelyezhető, s a gyakorlatok végrehajtása így maximálisan biztonságossá tehető. A tartozékok beszerzése roppant lényeges momentum, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapokon nyugszik a döntésed. Választhatsz névtelen kiegészítőket, amik elnevezésükben elvileg teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket. De. A de ott van, nem véletlenül. A thera band nemcsak egy márka, nemcsak egy gyártó, ami megannyi kellékkel látja el a piacot. A thera band magával hozza az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatát, ami mindennél többet ér.

Már a hetvenes években azok a gumikötelek, és szalagok jelentették a csúcsot a funkcionálisan alkalmazható eszközök világában, amik a vállalat gyártósoráról kerültek ki. Kell ennél meggyőzőbb érv? Aligha. Az oldalunkon kapható minőségi alternatívákat egészségpénztárra is megvásárolhatod, kitágítva ezzel a lehetőségek horizontját. A különböző speciális gyakorlatok kivitelezési körülményei prioritást élveznek. Ahhoz, hogy testi épségedet egy pillanatig se veszélyeztesd elengedhetetlen a tökéletes feltételek megteremtése. Azaz A gumi alapú termékekkel kitűnően megdolgoztathatod a tested minden egyes négyzetcentiméterét, de a rögzítés nem maradhat el.

A TheraBand tépőzáras rögzítő az ideális döntés!

Ha egy lábra, karra egyaránt felcsatolható variáció beszerzésén gondolkozol, akkor a lehető legjobb úton jársz afelé, hogy a biztonságod minden egyes feltételét maradéktalanul megvalósítsd. Így olyan körülményeket, és egyben környezetet teremthetsz magadnak, amiben csak a fejlődésé a terep, de tévedéseknek, sérüléseknek, vagy figyelmetlenségből, elővigyázatlanságból származó baleseteknek nincs helye.

Szűrő
Ár