Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

TheraBand tornaszőnyegek

Hasznos tudnivalók a TheraBand tornaszőnyegekről:

 • A TheraBand tornaszőnyeg új technológiával kifejlesztett PVC mentes anyagú tornaszőnyeg, ezért allergiásoknak és érzékeny bőrűeknek kitűnő
 • A TheraBand tornaszőnyegek vízállóak, így felületük könnyen tisztítható
 • A tornaszőnyeg segítségével kényelmesen lehet elvégezni a fekvő és térdelő gyakorlatokat
 • Széles választékban kapható, 2 különböző vastagságban és 2 különböző szélességben
 • A TheraBand tornaszőnyegek hosszúsága egységesen 190 cm
 • A tornaszőnyegek anyaga nagy sűrűségű polietilén, melynek köszönhetően a tornaszőnyegek súlya könnyű
 • Anyaga tartós, mégis puha tapintású
 • A TheraBand tornaszőnyeg egyszerű és praktikus tárolását a gyárilag kialakított rögzítő lyukak teszik lehetővé, így a tornaszőnyeg alkalmas a függőlegesen tárolásra 

Különösen ajánljuk a TheraBand tornaszőnyegeket:

 • Otthoni tornára
 • Gyógytornára
 • Nyújtáshoz
 • Fitness termeknek
 • Iskoláknak, óvodáknak, magánszemélyeknek egyaránt ajánljuk
Rendezés:

Mire figyelj tornaszőnyeg vásárlásánál?

A megfelelő tornaszőnyeg kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A pontos paraméterek (hosszúság elsősorban, de a vastagság, és a szélesség sem mellékes) ismeretében akár úgy is gondolhatnád, hogy minden adat a kezedben van ahhoz, hogy tökéletes döntést hozzál. Ám ez csak a látszat. A valóságban olyan kritériumokat is érdemes figyelembe venned, melyek elképzelhető, hogy elsőre eszedbe sem jutottak. Az alapanyag kérdése például prioritást élvez. Nem mindegy, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott kellékről van szó. A PVC mentes alternatíva minden hozzá fűzött reményt maradéktalanul teljesít.

Nincsenek allergiás reakciók, irritációk, negatív, váratlan hatások. Ha erre nem helyezel kellően erőteljes hangsúlyt, akkor bizony beleszaladhatsz abba a csapdába, hogy egy méreteiben optimális, ám egyéb jellemzőiben nem ideális terméket preferálsz, ami nemcsak a tornázásodat keserítheti meg, hanem az egészségedet is veszélyeztetheti. A tisztíthatóság milyensége korántsem mellékes tény. A tökéletes higiénia biztosítása alapvető elvárás. Ez csak akkor garantálható maradéktalanul sikeresen, ha a kellék felülete vízálló, azaz egyszerűen, gyorsan, eredményesen makulátlanul tisztává varázsolható. A helytakarékosság keveset emlegetett, de annál fontosabb jellemző. Ez különösen igaz akkor, ha kisebb lakásban élsz, ahol nem tudod a földön tartani szőnyegedet. A rögzítő lyukak megoldják ezt a problémát, mivel a segítségükkel függőlegesen tárolhatod kedvenc kellékedet.

A tornaszőnyeg komfortos tulajdonságai

Akkor nevezhető minden tekintetben tökéletesnek a kiszemelt kellék, ha megfelel az igényeidnek, vagyis ha a tornagyakorlatokat kényelmesen végre tudod hajtani. Ez igaz a térdelő, alkar támaszban végzendő, és fekve kivitelezhető gyakorlatokra egyaránt. A vastagság valóban prioritás, hiszen ha túlságosan vékony variációt preferálsz, akkor a mozdulatok kivitelezése kifejezetten kényelmetlenné, kellemetlenné válhat. Végül, de nem utolsó sorban a könnyű súly egy olyan bónusz, amivel érdemes élned, mivel így a tornaszőnyeged egyszerűen mobilizálható, vagyis bárhova követhet téged, ha akarod.

Loading...
Szűrő
Ár
Szélesség
Vastagság
Szín