Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü

X. MGYFT Kongresszus, 2015. október 29-31.

2015. 11. 04. 16:30:00
X. MGYFT Kongresszus, 2015. október 29-31.
Idén tizedik, jubileumi kongresszusát tartotta a Magyar Gyógytornász - Fizioterapeuták Társasága.
A kongresszus idén számunkra háromszoros jubileumi eseményt is jelentett. Az MGYFT X. Kongresszusa mellett cégünk idén ünnepli 20. születésnapját, valamint a TheraBandTM márka is idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.
Ebben az évben két új TheraBandTM fejlesztést is alkalmunk nyílt bevezetni a hazai piacra, melyet az MGYFT X. Kongresszusán, a Lurdy házban mutattunk be először a gyógytornászok és fizioterapeuták körében.
A háromnapos kongresszus ideje alatt egy workshop keretében találkozhattak Magyarországon először az érdeklődők a TheraBandTM CLX – Consecutive Loops  forradalmi újdonsággal. A hivatalos magyarországi bemutatót Monek Bernadett és Udvardi Anna  TheraBand Master Trainerek tartották.
A több, mint száz résztvevőnek lehetősége nyílt elsőként kipróbálni ezt az új funkcionális eszközt, valamint elsőként megtudni minden részletet a termékkel kapcsolatban.
 
TheraBandTM CLX mellett idén, a kongresszuson mutatkozott be először a TheraBandTM Kinesiology Tape is, amely szintén egy forradalmi újítást jelent a kineziológiai tapaszok világában.
 
Nagyon fontosnak tartjuk a gyógytornász szakma véleményét és örülünk, hogy a háromnapos rendezvény alatt lehetőségünk nyílt személyes visszajelzéseket is kapni, mind a munkánk, mind a termékeink felől.
Célunk, hogy a visszajelzések alapján tudjunk fejlődni és évről-évre magasabb színvonalú termékkínálatot bemutatni.
 
Találkozzunk két év múlva is az MGYFT kongresszusán!
blog comments powered by Disqus
Loading...